Lafitte Communications SRL este o companie cu capital 100% romanesc, infiintata in anul 2008, avand CUI RO24851306, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J40/20654/2008.

 
Echipa noastra isi propune sa ofere serviciile si produsele de care aveti nevoie intr-o maniera profesionista, cu promptitudine si cu o atitudine orientata catre client.
 
Magazinul online www.PapetarieBirotica.com.ro este un proiect dezvoltat de Lafitte Communications SRL pentru a satisface noile cerinte ale pietei serviciilor oferind clientilor nostri peste 5.000 de produse si peste 200 de marci.

Motive pentru a cumpara de la noi:

Economie de bani- va oferim gama completa de produse la preturi atractive. 

Plus de confort si economie de timp - primiti  produsele de care aveti nevoie la cel mai bun raport calitate - pret fara a fi nevoiti sa pierdeti vremea cautandu-le printre rafturi.

Siguranta- pentru ca in fiecare moment puteti apela la noi si veti avea la dispozitie solutia optima. Problemele Dvs sunt provocarile noastre, ne plac provocarile si le rezolvam pe toate.                                                                                             

Consultanta- fiecare client este tratat cu maxima seriozitate si i se ofera cele cele mai bune solutii pentru nevoile sale.