Meniu
Coșul tău

Ghilotine

Ghilotine, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Ghilotina robusta compacta si usor de utilizat Taie hartie pana la format DIN A3 si este ideala pentru sectorul privat Aparatoarea de protectie rabatabila asigura functionarea in conditii de siguranta Lama de taiere de calitate superioara pentru o taiere precisa si mai ales cu o capacitate mare de taiere Presiune de contact manuala a materialului de taiat Forma ergonomica cu maner pentru manevrare optima Tava pentru colectarea resturilor de hartie Fixare laterala pentru pozitionarea corecta a ma..
1.080,52 Lei
Fără TVA:908,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei manual.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Mod manual de presare al hartiei.Taie până la 20 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 33 cmCapacitatea maxima de taiere: 20 coliFormatul recomandat: A4Modul de presare al hartiei:..
499,80 Lei
Fără TVA:420,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei manual.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 30 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 36 cmCapacitatea maxima de taiere: 30 coliFormatul recomandat: A4Modul de presare al hartiei: Manual Greutate: 4,8 KgMaterial:..
785,40 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Protective SafeCut™ safety guard - Ghilotina poate fi utilizata numai in cazul in care garda este in loc.O sigura lama inclusa. Taie până la 20 de coli de hartie. Clema de hartie minimizeaza miscarea hartiei în timpul taierii. Ghiduri de taiere pentru diferite marimi ale documentelor. Baza este confectionata din metal solid cu picioare anti alunecare. SafeCut Guard Specificatii Lungimea maxima de taiere: 38 cm Capacitatea maxima de taiere: 20 coli Formatul recomandat: A4 Modul de presare al hart..
928,20 Lei
Fără TVA:780,00 Lei
O sigura lama inclusa. Mod automat de presare al hartiei. Taie până la 40 de coli de hartie. Clema de hartie minimizeaza miscarea hartiei în timpul taierii. Ghiduri de taiere pentru diferite marimi ale documentelor. Baza este confectionata din metal solid cu picioare anti alunecare.SafeCut Guard Pentru siguranta, SafeCut Guard asigura faptul ca aparatul poate fi folosit doar in situatia in care garda se afla in pozitie. Specificatii Lungimea maxima de taiere: 38 cm Capacitatea maxima de taiere: ..
1.190,00 Lei
Fără TVA:1.000,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei manual.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 40 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 44 cmCapacitatea maxima de taiere: 40 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: Manual Greutate: 6,92 KgMaterial..
1.368,50 Lei
Fără TVA:1.150,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei manual.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 35 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 44 cmCapacitatea maxima de taiere: 35 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: AuomatGreutate: 8.57 KgMaterial:..
1.642,20 Lei
Fără TVA:1.380,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei automatGhidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 35 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 44 cmvCapacitatea maxima de taiere: 30 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: AutomatGreutate: 10,62 KgMateri..
1.855,21 Lei
Fără TVA:1.559,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei manual.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 15 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 45 cmCapacitatea maxima de taiere: 15 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: Manual Greutate: 4,8 KgMaterial:..
690,20 Lei
Fără TVA:580,00 Lei
Protective SafeCut™ safety guard - Ghilotina poate fi utilizata numai in cazul in care garda este in loc. O sigura lama inclusa. Mod automat de presare al hartiei. Taie până la 40 de coli de hartie. Clema de hartie minimizeaza miscarea hartiei în timpul taierii. Ghiduri de taiere pentru diferite marimi ale documentelor. Baza este confectionata din metal solid cu picioare anti alunecare. Specificatii Lungimea maxima de taiere: 45,5 cm Capacitatea maxima de taiere: 40 coli Formatul recomandat: A3 ..
1.547,00 Lei
Fără TVA:1.300,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei automat.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie până la 45 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 56 cmCapacitatea maxima de taiere: 45 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: AutomatGreutate: 15,01 KgMateri..
2.969,05 Lei
Fără TVA:2.495,00 Lei
Sistem de presiune a hartiei automat.Ghidaj pentru hartie ajustabil. Anti-shock.Taie pana la 28 de coli de hartie.Scala in cm si in inch. Placa de securitate din plastic.O sigura lama inclusa.Lama din otel special foarte rezistent.Manerul care actioneaza lama de taiere este produs din cauciuc netoxic si moale pentru o folosire usoara.SpecificatiiLungimea maxima de taiere: 71 cmCapacitatea maxima de taiere: 28 coliFormatul recomandat: A3Modul de presare al hartiei: AutomatMaterial: PlasticCuloare..
3.867,50 Lei
Fără TVA:3.250,00 Lei
Ghilotina poate fi utilizata numai in cazul in care garda este in loc.O sigura lama inclusa. Taie până la 10 de coli de hartie. Clema de hartie minimizeaza miscarea hartiei în timpul taierii. Ghiduri de taiere pentru diferite marimi ale documentelor. Baza este confectionata din metal solid cu picioare anti alunecare. Specificatii Lungimea maxima de taiere: 32 cm Capacitatea maxima de taiere: 10 coli Formatul recomandat: A4 Modul de presare al hartiei: Manual Material: Plastic Culoare: Negru/ a..
267,75 Lei
Fără TVA:225,00 Lei
Protective SafeCut™ safety guard - Ghilotina poate fi utilizata numai in cazul in care garda este in loc. O sigura lama inclusa. Taie până la 10 de coli de hartie. Clema de hartie minimizeaza miscarea hartiei în timpul taierii. Ghiduri de taiere pentru diferite marimi ale documentelor. Baza este confectionata din metal solid cu picioare anti alunecare. SafeCut Guard Specificatii Lungimea maxima de taiere: 45,5 cm Capacitatea maxima de taiere: 10 coli Formatul recomandat: A3 Modul de presare al h..
404,60 Lei
Fără TVA:340,00 Lei
Afişare 1 - 14 din 14 (1 pagini)