Meniu
Coșul tău

Aparate de indosariat

Aparate de indosariat, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava reziduuri ..
892,50Lei
Fără TVA:750,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (..
1.309,00Lei
Fără TVA:1.100,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare.Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor.Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile).Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (se deschide de la sine cand este prea..
535,50Lei
Fără TVA:450,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din metal, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava reziduuri (..
2.451,40Lei
Fără TVA:2.060,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare electrica - Usor de utilizat. Butonul electric usureaza perforarea formatelor mari de hartie si lucru rapid cu o cantitate mare de documente. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava re..
2.713,20Lei
Fără TVA:2.280,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare.Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare electrica - Usor de utilizat. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile).Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (se deschide de la sine cand este prea plina, reducand riscul de blocaje.Capacitate maxima de perforare: 15..
1.725,50Lei
Fără TVA:1.450,00Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare electrica - Usor de utilizat. Butonul electric usureaza perforarea formatelor mari de hartie si lucru rapid cu o cantitate mare de documente. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava ..
2.142,00Lei
Fără TVA:1.800,00Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)