Meniu
Coșul tău

Aparate de indosariat

Aparate de indosariat, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava reziduuri ..
892,50 Lei
Fără TVA:750,00 Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (..
1.309,00 Lei
Fără TVA:1.100,00 Lei
Aparat de indosariat (pentru inele din plastic), FELLOWES Star+ 150 Aparat de indosariat (pentru inele din plastic), FELLOWES Star+ 150
Stoc epuizat
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare.Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor.Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile).Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (se deschide de la sine cand este prea..
535,50 Lei
Fără TVA:450,00 Lei
Aparat de indosariat cu inele din metal, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare manuala - Manerul de perforare din metal rezistent cu care aparatele Fellowes sunt dotate asigura o perforare usoara a documentelor. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava reziduuri (..
2.451,40 Lei
Fără TVA:2.060,00 Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare electrica - Usor de utilizat. Butonul electric usureaza perforarea formatelor mari de hartie si lucru rapid cu o cantitate mare de documente. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava re..
2.713,20 Lei
Fără TVA:2.280,00 Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou.Prevazut cu maner ergonomic de perforare.Dispozitiv inclinat pentru inele.Perforare electrica - Usor de utilizat. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile).Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate.Tava reziduuri (se deschide de la sine cand este prea plina, reducand riscul de blocaje.Capacitate maxima de perforare: 15..
1.725,50 Lei
Fără TVA:1.450,00 Lei
Aparat de indosariat cu inele din plastic, pentru utilizare moderata, la birou. Prevazut cu maner ergonomic de perforare. Dispozitiv inclinat pentru inele. Perforare electrica - Usor de utilizat. Butonul electric usureaza perforarea formatelor mari de hartie si lucru rapid cu o cantitate mare de documente. Tava depozitare pentru consumabile cu ghid dimensiuni (permite masurarea inelelor disponibile). Dispozitiv inclinat pentru inele (15 grade), pentru a facilita inserarea foilor perforate. Tava ..
2.142,00 Lei
Fără TVA:1.800,00 Lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)