Meniu
Coșul tău

Despre noi

Lafitte Communications SRL este o companie cu capital 100% românesc, înființată în anul 2008, având CUI RO24851306, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J40/20654/2008.

Echipa noastră îți propune să ofere serviciile și produsele de care aveți nevoie într-o manieră profesionistă, cu promptitudine și cu o atitudine orientată către client.

Magazinul online PapetarieBirotica.com.ro este un proiect dezvoltat de Lafitte Communications SRL pentru a satisface noile cerințe ale pieței serviciilor oferind clienților noștri peste 5.000 de produse și peste 200 de mărci.

Motive pentru a cumpăra de la noi:

  • Economie de bani - vă oferim o gamă completă de produse la prețuri atractive. 
  • Plus de confort și economie de timp - primiți produsele de care aveți nevoie la cel mai bun raport calitate - preț fără a fi nevoiți să pierdeți vremea căutându-le printre rafturi.
  • Siguranță - pentru că în fiecare moment puteți apela la noi și veți avea la dispoziție soluția optimă. Problemele Dvs sunt provocările noastre, ne plac provocările și le rezolvăm pe toate.
  • Consultanță - fiecare client este tratat cu maximă seriozitate și i se oferă cele mai bune soluții pentru nevoile sale.