Meniu
Coșul tău

Drept de retur

Dacă, din orice motiv, nu ești 100% mulțumit de un produs pe care l-ai cumpărat, poți să îl returnezi în termen de 30 zile calendaristice din momentul în care ți-a fost livrat de către curier. Produsele pot fi returnate completând formularul de retur.

Conform legislației în vigoare, renunțarea la cumpărare este aplicabilă doar clienților persoane fizice.

Conform legislației române, puteți să returnați produsele comandate de pe site-ul papetariebirotica.com.ro în termen de 14 zile calendaristice de la cumpărarea lor. Legea în domeniu prevede: „Consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

Cum returnezi produsele vândute de Papetariebirotica.com.ro


Returul produselor în câțiva pași:
1. Completezi formularul de retur, asigurându-te că produsul pe care vrei sa îl returnezi îndeplinește condițiile de retur.
2. Ne precizezi când te contactăm telefonic una dintre opțiunile de returnare a banilor: cont bancar sau mandat poștal.
3. După aprobarea cererii de retur, poți expedia produsul înapoi la adresa trecuta pe factura fiscală prin Curier.

Dacă ai optat pentru rambursarea sumei plătite la cumpărare și produsul pe care l-ai returnat îndeplinește condițiile de retur, îți vom returna banii în contul specificat de tine în formularul de retur. Banii vor fi vizibili pe cardul tău în maxim 14 zile calendaristice.


Condiții generale care se aplica tuturor produselor:

Poți returna produsele în termen de 30 de zile calendaristice din momentul în care ți-au fost livrate de curier, fie ca ești persoana fizică sau juridică. Așadar, pentru a fi luat în considerare, formularul de retur poate fi trimis cel târziu în a 30-a zi calendaristica de la data livrării/ ridicării produsului.

Poți returna orice produs pe care îl primești cu defect de fabricație, în termen de 30 de zile de la data livrării.

Toate produsele pe care le returnezi trebuie sa fie în aceeași stare în care le-ai primit. Nu putem accepta produsele asupra cărora au fost efectuate intervenții neautorizate sau care au fost deteriorate de către tine: urme de uzură sau folosire excesivă, zgârieturi, ciobituri, lovituri, șocuri mecanice / electrice; de asemenea, nu putem accepta produsele care nu sunt însoțite de toate accesoriile.

Trebuie să returnezi produsele în ambalajul original, însoțite de etichetele inițiale, intacte și toate documentele cu care ți-au fost livrate.

Dacă produsele pe care ți le-am livrat au fost însoțite de eventuale cadouri, când returnezi produsele trebuie sa returnezi și cadourile.