Meniu
Coșul tău

Trimmere

Trimmere, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Trimmer-ul Fellowes Gamma este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor.Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica .Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 20 coli (80 g/mp) in format A3.Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A3.Lama interschimbabila (SafeCut ..
803,25Lei
Fără TVA:675,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Atom este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor.Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 30 coli (80 g/mp) in format A3.Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A3.Lama interschimbabila (SafeCut – Blade Cartridge):3 spatii pentru stocarea lamelor SafeCutBrat extensibil pentru sustinerea sau masurarea documentelor A3.Prevazut cu maner pentru transport.Acreditata de sistemul de sigu..
803,25Lei
Fără TVA:675,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Atom este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor. Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica. Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 30 coli (80 g/mp) in format A4. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A4. Lama interschimbabila (SafeCu..
747,32Lei
Fără TVA:628,00Lei
Benzi de taiere format A4 compatibile cu Fellowes Neutron, Neutron Plus, Electron A4 si Trimerele de hartie Proton A4.Actioneaza ca un pres de taiere pentru a contribui la asigurarea unui proces de taiere curat si precis.Benzile rezista pana la 100 de taieri fiecare.Ambele parti ale benzilor sunt utilizabile si sunt ideale pentru extinderea duratei de viata a produsului.Benzile de taiere sunt de calitate ajuta la mentinerea taieturi chiar si dupa utilizare frecventa.Se pot schimba foarte usor si..
49,98Lei
Fără TVA:42,00Lei
Ideal pentru utilizatorii cu nevoi de taiere frecvente.Lama retractabila se cupleaza numai in timpul taierii pentru a preveni contactul cu suprafata lamei.Se pot schimba cu usurinta si pot fi depozitate integral pentru a putea fi pastrate impreuna cu trimmerul in orice moment.Fiecare lama este inclusa in propriul sau cartus SafeCut, ceea ce inseamna ca lama este expusa numai atunci cand in uz.Include doua lame rotative din otel inoxidabil SafeCut™Pentru utilizarea cu Fellowes® Neutron/ Neutron P..
45,22Lei
Fără TVA:38,00Lei
Benzi de taiere format A4 compatibile cu Fellowes Neutron, Neutron Plus, Electron A4 si Trimerele de hartie Proton A4.Actioneaza ca un pres de taiere pentru a contribui la asigurarea unui proces de taiere curat si precis.Benzile rezista pana la 100 de taieri fiecare.Ambele parti ale benzilor sunt utilizabile si sunt ideale pentru extinderea duratei de viata a produsului.Benzile de taiere sunt de calitate ajuta la mentinerea taieturi chiar si dupa utilizare frecventa.Se pot schimba foarte usor si..
59,50Lei
Fără TVA:50,00Lei
Ideal pentru utilizatorii cu nevoi de taiere frecvente.Lama retractabila se cupleaza numai in timpul taierii pentru a preveni contactul cu suprafata lamei.Se pot schimba cu usurinta si pot fi depozitate integral pentru a putea fi pastrate impreuna cu trimmerul in orice moment.Fiecare lama este inclusa in propriul sau cartus SafeCut, ceea ce inseamna ca lama este expusa numai atunci cand in uz.Include trei lame rotative din otel inoxidabil SafeCut™Pentru utilizarea cu Fellowes® Neutron/ Neutron P..
65,45Lei
Fără TVA:55,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Neutron este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor. Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 10 coli (80 g/mp) in format A4. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A4. Lama interschimbabila (SafeCut – Blade Cartridge): 3 spatii pentru stocarea lamelor SafeCut Brat extensibil pentru sustinerea sau masurarea documentelor A4. Prevazut cu maner pentru transport. Acreditata de sistem..
208,25Lei
Fără TVA:175,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Proton este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor. Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica .Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 10 coli (80 g/mp) in format A4. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A4. Lama interschimbabila (Safe..
249,90Lei
Fără TVA:210,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Electron este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor. Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica .Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 10 coli (80 g/mp) in format A4. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A4. Lama interschimbabila (Sa..
327,25Lei
Fără TVA:275,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Proton este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor. Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica .Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 10 coli (80 g/mp) in format A3. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A3. Lama interschimbabila (Safe..
327,25Lei
Fără TVA:275,00Lei
Trimmer-ul Fellowes Electron este ideal pentru taierea precisa si scurtarea documentelor.Economiseste timp si efort, fiind un instrument indispensabil pentru cei care se ocupa cu taierea cantitatilor mari de hartie, carti, documente laminate, fluturasi si hartie fotografica .Trimmer-ul este recomandat pentru utilizare in activitatea zilnica, avand o capacitate maxima de taiere de 10 coli (80 g/mp) in format A3. Dotat cu maner extensibil pentru sustinerea formatului A3. Lama interschimbabila (Saf..
416,50Lei
Fără TVA:350,00Lei
Afişare 1 - 12 din 12 (1 pagini)