Meniu
Coșul tău

Markere si Textmarkere

Markere, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Marker permanent negru EVOfficeCulori: negru, rosu, albastru, verde...
0,83Lei
Fără TVA:0,70Lei
Corp din plastic cu extremitati in culoarea scrierii .Cerneala pe baza de alcool, cu uscare rapida, rezistenta la apa si la lumina.Pentru personalizarea rapida si durabila a CD/DVD-urilor.Doua capete de 0,5 mm si 2,0 mm..
2,02Lei
Fără TVA:1,70Lei
Marker utilizat pentru scriere permanenta pe aproape orice suprafata; varf rotund rezistent la apa; corp cu forma rotunda; culori: albastru, negru, rosu, verde; prezentare: in cutie de carton;..
2,50Lei
Fără TVA:2,10Lei
Marker permanent cu varf rotund 1.0 mm.Corp din plastic.Capac in culoarea scrierii.Ideal pentru elevi si studenti.Culori: negru, rosu, verd, albastru, portocaliu, vernil, violet, roz, gri....
3,03Lei
Fără TVA:2,55Lei
Marker utilizat pentru scriere pe tabla magnetica; varf rotund; lavabil; corp cu forma rotunda; culoare: negru, rosu, verde, albastru; prezentare: in cutie de carton..
3,51Lei
Fără TVA:2,95Lei
Marker permanent cu capilarii, de calitate deosebita, cu cerneala pe baza de alcool.Potrivit pentru scrierea pe orice tip de suprafata.SpecificatiiBrand: FABER CASTELLTip: Marker permanentVarf: 2.8mm, rotundCuloare: Negru, verde, rosu, albastru..
4,17Lei
Fără TVA:3,50Lei
Paint marker cu vopsea Toyo 101 - medium point Culori: alb, negru, argintiu, auriu, mov, galben, verde, albastru, rosu..
4,64Lei
Fără TVA:3,90Lei
Marker pentru CD, Herlitz, tub plastic, diametru tip F si M, permanent, adecvat pentru scriere pe CD-uri si DVD-uri, 2 bucati pe blister..
6,19Lei
Fără TVA:5,20Lei
Pentru film proiector si orice suprafata fina precum: CD, sticla, metal, plastic (PP, PET, PVC).Prevazut cu o radiera speciala pentru stergerea cernelii. Culori intense, cu uscare rapida.3 grosimi ale varfului: super fin S 0.4 mm, fin F 0.6 mm si mediu M 1.0 mm.Specificatii:Brand: FABER CASTELL;Tip: Marker permanentRadiera: DaVarf: 0.4 mmCuloare: Negru, Rosu, Negru, Albastru..
6,55Lei
Fără TVA:5,50Lei
Marker pentru personalizarea de durata a CD-urilor si DVD-urilor.Varf moale pentru a nu zgaria suprafata de scriere.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Cerneala pe baza de alcool, cu uscare rapida, rezistenta la apa si la lumina.Corp din plastic.Extremitati in culoarea scrierii .Varf de 0,7 mm...
8,93Lei
Fără TVA:7,50Lei
Marker cu vopsea care scrie pe aproape toate suprafetele (metal, sticla, ceramic, portelan, plastic, cauciuc, piele, hartie, carton, etc.).Calitate superioara, fara miros puternic, pe baza de alcool (fara xylol/toluol), rezistent la apa si lumina.Folosit in special afara. Rezistent la coroziune si caldura.Corp din plastic.Capacul in culoarea scrierii.Varf aproximativ 1-3 mm.Culori: albastru, alb, argintiu, negru, auriu, galben, maro, portocaliu, rosu, verde, violet,..
10,47Lei
Fără TVA:8,80Lei
Marker permanent cu corp din plastic.Se usuca rapid, miros slab, rezistent la lumina, apa si stergere.Pentru scriere pe carton, hartie, plastic, geam, metal etc.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Culoare: albastru...
11,90Lei
Fără TVA:10,00Lei
Marker permanent cu corp din plastic.Se usuca rapid, miros slab, rezistent la lumina, apa si stergere.Pentru scriere pe carton, hartie, plastic, geam, metal etc.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Culoare: negru...
11,90Lei
Fără TVA:10,00Lei
Marker permanent cu corp din plastic.Se usuca rapid, miros slab, rezistent la lumina, apa si stergere.Pentru scriere pe carton, hartie, plastic, geam, metal etc.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Culoare: rosu...
11,90Lei
Fără TVA:10,00Lei
Marker permanent cu corp din plastic.Se usuca rapid, miros slab, rezistent la lumina, apa si stergere.Pentru scriere pe carton, hartie, plastic, geam, metal etc.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Culoare: verde...
11,90Lei
Fără TVA:10,00Lei
Marker utilizat pentru scrierea pe CD/DVD, corp rotund din material plastic negru, culori in set negru, albastru, rosu, verde; prezentare: pe blister..
12,85Lei
Fără TVA:10,80Lei
Cerneala rezistenta la apa.Scrie pe orice suprafata (hartie, sticla, plastic, film, metal, piatra, etc.)Sistemul Lumocolor impiedica orice fel de scurgere chiar si la presiuni ridicate.Se poate lasa fara cap, fara sa se usuce.Specificatii Varf: RotundGrosimea liniei trasate: 0.4mm(superfine)Culoare: Negru/rosu/verde/albastru..
38,08Lei
Fără TVA:32,00Lei
Marker ce poate scrie pe table albe si flipchart-uri.Scrisul pe table poate fi sters fara a lasa urme, iar pe flipchart cerneala nu se infiltreaza pe hartie.Cerneala se usuca rapid, iar culorile sunt intense.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Varf rotund 2- 3 mm.Pentru scriere pe table albe si flipchart-uri.Uscare rapida.4 culori / set : negru,rosu,verde si albastru...
19,98Lei
Fără TVA:16,79Lei
Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorive vii si stralucitoare.Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda.Varf 1.0 mm.Culoare: albastru...
5,06Lei
Fără TVA:4,25Lei
Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorive vii si stralucitoare.Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda.Varf 1.0 mm.Culoare: negru...
5,06Lei
Fără TVA:4,25Lei
Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorive vii si stralucitoare.Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda.Varf 1.0 mm.Culoare: rosu...
5,06Lei
Fără TVA:4,25Lei
Marker ohp pentru scriere pe suprafete netede sau lucioase, cerneala cu uscare rapida ce isi pastreaza culorive vii si stralucitoare.Non-permanent: cerneala poate fi stearsa cu o bucata de textila umeda.Varf 1.0 mm.Culoare: verde...
5,06Lei
Fără TVA:4,25Lei
Marker permanent cu corp din plastic.Se usuca rapid, miros slab, rezistent la lumina, apa si stergere.Pentru scriere pe carton, hartie, plastic, geam, metal etc.Nu se usuca daca este lasat fara capac cateva zile.Culori: albastru, negru, rosu, verde...
21,42Lei
Fără TVA:18,00Lei
Cerneala rezistenta la apa.Scrie pe orice suprafata (hartie, sticla, plastic, film, metal, piatra, etc.)Sistemul Lumocolor impiedica orice fel de scurgere chiar si la presiuni ridicate.Se poate lasa fara cap, fara sa se usuce.SpecificatiiTip: PermanentVarf: RotundGrosimea liniei trasate: 0.6mm(fine)Culoare: Negru/rosu/verde/albastru..
28,56Lei
Fără TVA:24,00Lei
Grosimea liniei trasate: 1-5mm Alte detalii: 1: capac cu clips 2: rezervor de mari dimensiuni 3: uscare rapida 4: inkjet safe 5: cerneala se poate curata dupa majoritatea materialelor textile..
29,75Lei
Fără TVA:25,00Lei
Grosimea liniei trasate: 1-5mm Culori: rosu, galben, violet, verde, albastru, Alte detalii: 1: capac cu clips 2: rezervor de mari dimensiuni 3: uscare rapida 4: inkjet safe 5: cerneala se poate curata dupa majoritatea materialelor textile..
4,76Lei
Fără TVA:4,00Lei
Grosimea liniei trasate: 1-5mm Alte detalii: 1: capac cu clips 2: rezervor de mari dimensiuni 3: uscare rapida 4: inkjet safe 5: cerneala se poate curata dupa majoritatea materialelor textile..
38,08Lei
Fără TVA:32,00Lei
Marker utilizat pentru evidentierea textelor din cadrul documentelor; varf tesit, posibilitate de marcare in 3 dimensiuni diferite; utilizeaza cerneala pe baza de apa; fluorescenta ridicata si transparenta pt buna vizibilitate; corp cu forma ergonomica si capac tip "easy-to-open"; set 4 culori: galben, verde, portocaliu, roz; prezentare: etui plastic tip blister..
14,40Lei
Fără TVA:12,10Lei
Textmarker cu varf tesit 1.0-4.0 mm.Uscare rapida.Ideal pentru elevi si studenti.Culoare: portocaliu, albastru, galben, violet, rosu, roz, verde, nuante fluorescente...
3,69Lei
Fără TVA:3,10Lei
Textmarker varf lat, EPENE - albastru
Stoc epuizat
Corp din plastic din culoarea scrierii Varf tesit de aproximativ 2-4 mm Cerneala in culori vii, vizibile, care se usuca rapid Culoare: albastru..
1,23Lei
Fără TVA:1,03Lei
Corp din plastic din culoarea scrierii Varf tesit de aproximativ 2-4 mm Cerneala in culori vii, vizibile, care se usuca rapid Culoare: galben..
1,23Lei
Fără TVA:1,03Lei
Textmarker varf lat, EPENE - portocaliu
Stoc epuizat
Corp din plastic din culoarea scrierii Varf tesit de aproximativ 2-4 mm Cerneala in culori vii, vizibile, care se usuca rapid Culoare: portocaliu..
1,23Lei
Fără TVA:1,03Lei
Calitate deosebita.Posibilitate de reumplere, cerneala pe baza de apa.Ideal pentru toate tipurile de hartie.Grosimea liniei de 5, 2 sau 1 mm.Tip: textmarkerCulori: 4 culori/setGrosime liniei: 5, 2 sau 1mm..
16,66Lei
Fără TVA:14,00Lei
Textmarker EVOffice Culori: galben,verde, roz, orange, albastru, rosu..
1,07Lei
Fără TVA:0,90Lei
Marker de calitate, in culori superfluorescente.Ideal pentru toate tipurile de hartie cerneala universala pe baza de apa. Grosimea liniei este de 5, 2 sau 1 mm.Disponibil in 7 culori de baza, intr-o ambalare atractiva si 4 culori pastel. Culori: portocaliu, rosu, galben, albastru, verde, roz, movGrosimea liniei: 1-5mm..
3,87Lei
Fără TVA:3,25Lei
Marker utilizat pentru evidentierea textelor din cadrul documentelor; varf tesit, posibilitate de marcare in 3 dimensiuni diferite; utilizeaza cerneala pe baza de apa; fluorescenta ridicata si transparenta pt buna vizibilitate; corp cu forma ergonomica si capac tip "easy-to-open"; set 6 culori: galben, verde, portocaliu, roz, albastru; prezentare: etui plastic tip blister..
20,35Lei
Fără TVA:17,10Lei
Grosimea liniei trasate: 1-5mm Alte detalii: 1: capac cu clips 2: rezervor de mari dimensiuni 3: uscare rapida 4: inkjet safe 5: cerneala se poate curata dupa majoritatea materialelor textile..
24,99Lei
Fără TVA:21,00Lei
Calitate deosebita.Posibilitate de reumplere, cerneala pe baza de apa.Ideal pentru toate tipurile de hartie.Grosimea liniei de 5, 2 sau 1 mm.Tip: textmarkerCulori: 6 culori/setGrosime liniei: 5, 2 sau 1mm..
23,80Lei
Fără TVA:20,00Lei
Textmarker cu varf tesit 1-4 mm.Sistemul super-flow garanteaza flux consistent de cerneala de la inceput pana la sfarsit.Rezervor de cerneala cu indicator de nivel.Cerneala prezinta o stralucire si este rezistenta la lumina pe hartie normala, de copiator sau de fax.Clip metalic de calitate si suprafata cu rubber grip care ofera prindere sigura pentru un scris relaxat...
8,93Lei
Fără TVA:7,50Lei
CaracteristiciLinie de scriere 1.7mmVarf 5.1mm Evidentiator cu design modern Cerneala pigmentata pe baza de apa Culori stralucitoare Perfect pentru toate tipurile de hartie Design modern Grip cu striatii pentru control mai bun si confort sporit Nu contine PVC..
5,36Lei
Fără TVA:4,50Lei
Afişare 1 - 40 din 47 (2 pagini)