Meniu
Coșul tău

Flipchart-uri

Flipchart-uri, la Magazinul Online PapetarieBirotica.com.ro


Pupitru mobil pentru prezentari, marca Rocada,Design elegant, materiale: crom/sticla, cu accesoriiCaracteristici: inaltime reglabila, suport microfon, tavita in partea inferioara, roti blocabile..
1.570,80 Lei
Fără TVA:1.320,00 Lei
Suprafata magnetica ce permite scrierea cu markere speciale.Inaltime reglabila.Prevazut cu tablita pentru markere.Mode de prindere a hartiei cu clema rabatabila.* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsului, eventualele reclamații urmând a fi rezolvate de..
392,70 Lei
Fără TVA:330,00 Lei
Flipchart magnetic mobil.Poate fi folosit si ca whiteboard.Inaltime reglabila.Prevazut cu tablita pentru markere.Mode de prindere a hartiei cu clema rabatabila.* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsului, eventualele reclamații urmând a fi rezolvate de ..
580,72 Lei
Fără TVA:488,00 Lei
Flipchart magnetic mobil prevazut cu 2 brate laterale.Poate fi folosit si ca whiteboard.Inaltime reglabila.Prevazut cu tablita pentru markere.Mode de prindere a hartiei cu clema rabatabila.* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsului, eventualele reclama..
616,42 Lei
Fără TVA:518,00 Lei
Suprafata magnetica.Inaltime reglabila.Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei.Mod de prindere a hartiei: cu suruburi ajustabile in functie de distanta dintre perforatiile hartiei.Dimensiuni: 70 x 100 cm.* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsulu..
303,45 Lei
Fără TVA:255,00 Lei
Hartie alba pentru flipchart, cu microperforatii pentru rupere facila, grosime 80g/mp. Dimensiuni: 100 x 65 cm.Unitate de vanzare: 20 coli/top..
36,89 Lei
Fără TVA:31,00 Lei
Hartie alba pentru flipchart, cu microperforatii pentru rupere facila, grosime 80g/mp. Dimensiuni: 100 x 65 cm.Unitate de vanzare: 20 coli/top..
36,89 Lei
Fără TVA:31,00 Lei
Creati instantaneu o suprafata de prezentare cu folia flipchart electrostatica LEGAMASTER Magic Chart, practica si gata de utilizare oricand!Usor de transportat si fixat: aceasta poate fi aplicata pe diverse suprafete care se pot incarca electrostatic, precum: plastic, sticla, metal lustruit,plexiglas sau pereti vopsiti. Adera instant, nu lasa urme si nu deterioreaza suprafetele pe care se aplica. Suprafata este alba, lucioasa,cu patratele (linie punctata albastra), iar dimensiune..
124,99 Lei
Fără TVA:105,03 Lei
Flipchart Magic Chart Whiteboard. Exprima-te usor si organizat, cu ajutorul solutiilor Magic Chart. Aplica-ti ideile oriunde, chiar si pe sticla, lemn, sau pereti!Magic Chart este o folie electrostatica, care adera instant la suprafete, fiind gata de utilizare in cateva minute! Ideala pentru prezentari ad-hoc sau sedinte de teren, folia de prezentare Magic Chart este usor de transportat fiind compacta si cu o greutate infima. Nu necesita adeziv sau alte modalitati de fixare, putand fi foarte uso..
124,99 Lei
Fără TVA:105,03 Lei
Flipchart Legamaster Magic Chart. Exprima-te usor si organizat, cu ajutorul solutiilor Magic Chart. Aplica-ti ideile oriunde, chiar si pe sticla, lemn, sau beton!Magic Chart este o folie electrostatica, care adera instant la suprafete, fiind gata de utilizare in cateva minute! Ideala pentru prezentari ad-hoc sau sedinte de teren, folia de prezentare Magic Chart este usor de transportat fiind compacta si cu o greutate infima. Nu necesita adeziv sau alte modalitati de fixare, putand fi foarte usor..
124,99 Lei
Fără TVA:105,03 Lei
Suprafata magnetica.inaltime reglabila pana la 180 cm. Dispune de tavita pentru markere pe toata lungimea tablei. Greutate: 9.6 kg. Dimensiuni tabla: 101 x 66 cm. Sistem de prindere a hartiei.Mobil                NuTip suport        TripodModel suprafata AlbSuport scriere HartieSuprafata (cm) 101 x 66* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și desch..
559,30 Lei
Fără TVA:470,00 Lei
Flipchart echipat cu clema si suspensii flexibile pentru hartie. Panoul din spate din sticla mata si otel. Este magnetic si se poate scrie cu marker. Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei. * În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsului, eventualel..
785,40 Lei
Fără TVA:660,00 Lei
Descriere Suprafata magnetica. Inaltime reglabila. Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei. Mod de prindere a hartiei: cu suruburi ajustabile in functie de distanta dintre perforatiile hartiei.Inaltime maxima: 180 cm.* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorări..
452,20 Lei
Fără TVA:380,00 Lei
Un model ale carui functii va ajuta in prezentari. Flipchartul Vario este prevazut cu o clema pentru prindere rapida, puncte flexibile de suspensie a hartiei ai are inaltimea reglabila intre 175 si 200 cm. Vario are doua brate laterale care sunt situate de o parte si de alta pe reversul panoului magnetic (106 x 72 cm) in pozitie "inchise" si orizontale de-a lungul clemei in pozitie "deschise". Pe panoul magnetic se poate scrie cu markere speciale si se sterge cu buretele uscat. Avantaje: cele 5 ..
1.017,45 Lei
Fără TVA:855,00 Lei
Flipchart echipat cu clema si suspensii flexibile pentru hartie. Panoul din spate din sticla mata si otel. Este magnetic si se poate scrie cu marker. Tavita pentru markere pe toata lungimea tablei. Echipat cu arc pentru reglarea inaltimii, 2 brate laterale pentru extindere si baza rotunda cu 5 rotile (3 cu frane)...
1.344,70 Lei
Fără TVA:1.130,00 Lei
Tip suprafata: magneticaDimensiuni: 70 x 100cmCuloare suprafata: albaMaterial rama: aluminiuSuport pentru markere: daAjustabil pe inaltime: daCaracteristici: optimizat pentru o folosire normalfoarte usor de folositmod de prindere al hartiei cu clema rabatabilamobil ( cu roti)* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu..
636,65 Lei
Fără TVA:535,00 Lei
Suprafata magnetica, alba, lacuita, cu picioare robuste.Latimea tablei: 60cmInaltimea tablei: 90cmCuloare rama: griMaterial: plasticSuprafata de scris: daSuprafata magnetica: da* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsului, eventualele reclamații urmând ..
314,16 Lei
Fără TVA:264,00 Lei
Suprafata magnetica, alba, lacuita, cu picioare robuste.Suport pentru accesorii inclus.Latimea tablei: 70cmInaltimea tablei: 100cmCuloare rama: gri Material: plastic Suprafata de scris: daSuprafata magnetica: da* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produsului. În caz contrar nu ne asumăm răspunderea în eventualitatea deteriorării produsul..
342,72 Lei
Fără TVA:288,00 Lei
Suprafata magnetica, alba, lacuita, cu picioare robuste.Stativul este prevazut cu 5 roti blocabile care ofera o pozitie stabila a flipchart-ului.Suport pentru accesorii inclus.Latimea tablei: 70cmInaltimea tablei: 100cm Culoare rama: gri Material: plastic Suprafata de scris: daSuprafata magnetica: da* În cazul în care transportul este asigurat de către firma noastră, recomandăm achiziționarea asigurarii și deschiderea coletului la livrare. Costul acestora reprezintă 10% din valoarea produ..
628,32 Lei
Fără TVA:528,00 Lei
Dimensiunile suprafetei de expunere: 60cm x 20mDimensiunile flipchart-ului: 97 x 97 x 720mmAlte detalii:sistem de prezentare moderncarcasa realizata din aluminiupoate fi fixat cu usurinta oriundemobilin momentul in care folia este trasa din tubul de aluminiu se incarca electrostatic, astfel se poate fixa pe orice suprafata..
714,00 Lei
Fără TVA:600,00 Lei
Rezerva hartie flipchart Herlitz, certificat FSC, 80g/mp, 20 file, patratele, 6 perforatii, dimensiune 68x99 cm, culoare alba..
26,28 Lei
Fără TVA:22,08 Lei
Rezerva hartie flipchart Herlitz,certificat FSC, 80g/mp, 20 file, veline, 6 perforatii, dimensiune 68x99cm, culoare alba..
26,28 Lei
Fără TVA:22,08 Lei
Rezerva hartie flipchart. Perforata cu 5 gauri pentru prindere...
28,56 Lei
Fără TVA:24,00 Lei
Rezerva hartie flipchart. Grmaj hartie: 70 gr/mp. Perforata cu 5 gauri pentru prindere. Culoare: alb...
35,70 Lei
Fără TVA:30,00 Lei
Dimensiuni: 65 x 100cm Ambalare: 50 coli/set Alte detalii: alb lucios Compatibila cu orice model de flipchart..
115,43 Lei
Fără TVA:97,00 Lei
FLIPCHART Rocada MOBIL Multifunctional 360, magnetic, utilizare in pozitie orizontala, doua brate laterale. FLIPCHART Rocada MOBIL Multifunctional 360, magnetic, utilizare in pozitie orizontala, doua brate laterale.
Stoc epuizat
Tip suprafata: magneticaDimensiuni: 70 x 100cmSe pot folosi markere pentru whiteboard si blocuri de hartie.Culoare suprafata: albaMaterial rama: aluminiuSuport pentru markere: daCaracteristici: optimizat pentru o folosire la orice unghi (poate fi folosit si ca masa de lucru)...
1.201,90 Lei
Fără TVA:1.010,00 Lei
Afişare 1 - 26 din 26 (1 pagini)