Meniu
Coșul tău

Rucsaci

Rucsaci

Rucsac BagZ Design
Nou
Rucsac BagZ Design - motiv Untold Caracteristici: • Spate buretat, ergonomic si aerisit • Design modern slim • Material premium impermeabil • Compartiment laptop 15'' • Buzunar special pentru incarcator, mouse, etc• Buzunar ascuns• Inchidere cu fermoar • Material: poliester • Dimensiuni: 28 x 14 x 46 cm..
223,84 Lei
Fără TVA:188,10 Lei
Rucsac be.bag, model be.freestyle, dimensiune 45 x 32 x 20 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, barete pentru umeri reglabile, ergonomice si buretate, curea pentru torace reglabila, maner buretat practic, compartiment interior incapator cu spatiu principal pentru laptop sau documente si un spatiu aditional cu organizare suplimentara, inchidere cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar cu spatiu aditional de organizare, doua buzunare laterale cu elastic, corp din material impermeab..
202,63 Lei
Fără TVA:170,28 Lei
Rucsac be.bag, model be.ready, dimensiune 46 x 33 x 23 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, bretele pentru umeri reglabile, ergonomice si buretate, curea pentru torace reglabila, maner buretat practic, compartiment interior incapator cu spatiu principal pentru laptop sau documente si un spatiu aditional cu organizare suplimentara, inchidere cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar, doua buzunare laterale cu elastic, corp din material impermeabil, capacitate 27l, motiv Abstract Ca..
141,02 Lei
Fără TVA:118,50 Lei
RUCSAC URBAN ACTIVE, DIMENSIUNE 45 X 33 X 14 CM RUCSAC URBAN ACTIVE, DIMENSIUNE 45 X 33 X 14 CM
Nou
Rucsac Urban Active, rosuIdeal pentru copii 11-16 ani Volum 28 l Inaltime 46 cmLatime 32 cmAdancime 16 cm Rucsacul are un compartiment principal foarte spatios cu o sectiune separata pentru un laptop de 15" sau o tableta, impreuna cu un compartiment secundar care poate fi utilizat pentru diferite accesorii sau obiecte personale, un buzunar frontal mare cu inchidere cu fermoar, perfect pentru depozitarea obiectelor esentiale.Buzunar aditional: Pe langa buzunarul frontal mare, ruc..
94,25 Lei
Fără TVA:79,20 Lei
Fiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura.Spatele captusit si barete reglabile- luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru ca este confortabil si se ajusteaza corpului dvs.Este confectionat din poliester rezistent si PVC. Mergeti in urmatoarea dvs. excursie cu stil.Rucsacul este compartimentat si prevazut cu buzunar mare cu fermoar si buzunare laterale.Dimensiuni: 34 x 20 x 42,5 cm.Model: Blue Vintage...
200,92 Lei
Fără TVA:168,84 Lei
Fiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura.Spatele captusit si barete reglabile- luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru ca este confortabil si se ajusteaza corpului dvs.Este confectionat din poliester rezistent si PVC. Mergeti in urmatoarea dvs. excursie cu stil.Rucsacul este compartimentat si prevazut cu buzunar mare cu fermoar si buzunare laterale.Dimensiuni: 34 x 20 x 42,5 cm.Model: Adventure Explorer..
200,92 Lei
Fără TVA:168,84 Lei
Rucsac ZIPIT Adventure Painter, cu buzunare laterale Rucsac ZIPIT Adventure Painter, cu buzunare laterale
Stoc epuizat
Fiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura.Spatele captusit si barete reglabile- luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru ca este confortabil si se ajusteaza corpului dvs.Este confectionat din poliester rezistent si PVC. Mergeti in urmatoarea dvs. excursie cu stil.Rucsacul este compartimentat si prevazut cu buzunar mare cu fermoar si buzunare laterale.Dimensiuni: 34 x 20 x 42,5 cm.Model: Adventure Painter...
200,92 Lei
Fără TVA:168,84 Lei
Rucsac ZIPIT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare laterale Rucsac ZIPIT Adventure Young Fashion Designer, cu buzunare laterale
Stoc epuizat
Fiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura.Spatele captusit si barete reglabile- luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru ca este confortabil si se ajusteaza corpului dvs.Este confectionat din poliester rezistent si PVC. Mergeti in urmatoarea dvs. excursie cu stil.Rucsacul este compartimentat si prevazut cu buzunar mare cu fermoar si buzunare laterale.Dimensiuni: 34 x 20 x 42,5 cm.Model: Young Fashion Designer..
200,92 Lei
Fără TVA:168,84 Lei
Rucsac Mesh cu buzunare laterale in combinatii de culori proaspete. Prevazut cu un compartiment principal, buzunar frontal, doua buzunare laterale si doua buzunare suplimentare de plasa care lasa continutul vizibil din exterior. Culoare: negru/albastru. Dimensiune: L 45 x h 35 x l 17 cm. Volum: 20 l. Material: poliester...
353,62 Lei
Fără TVA:297,16 Lei
RUCSAC BAGZ DESIGN 46X33X17 NEGRU RUCSAC BAGZ DESIGN 46X33X17 NEGRU
Stoc epuizat
Design modern slim, compartiment laptop 15”, buzunar frontal, charger USB, material premium impermeabil, atașabil pe troller, spate buretat, ergonomic și aerisit, buzunar ascuns pentru acte/chei...
222,66 Lei
Fără TVA:187,11 Lei
Rucsac ZIPIT Mesh Light Blue & Green, cu buzunare laterale Rucsac ZIPIT Mesh Light Blue & Green, cu buzunare laterale
Stoc epuizat
Totul se pastreaza in siguranta in interiorul acestui rucsac cool, fabricat din material rigid si inchidere cu fermoar.Partea din spate si bretelele sunt captusite pentru un plus de confort.Reglati curelele pentru a fi aproape de spate, atunci cand transportati obiecte mari sau grele.Interiorul a fost proiectat ingenios cu diferite compartimente, astfel exista loc pentru orice!Varietatea design-ului, modelele indraznete si pline de culoare, satisface orice preferinta.Dimensiuni: 320 x 160 x 415 ..
353,62 Lei
Fără TVA:297,16 Lei
Rucsac ZIPIT Adventure Graffiti, cu buzunare laterale Rucsac ZIPIT Adventure Graffiti, cu buzunare laterale
Stoc epuizat
Fiecare rucsac din colectia noastra Adventure Backpack ofera o grafica unica pentru a inspira urmatoarea dvs. aventura.Spatele captusit si barete reglabile- luati cu voi tot ce aveti nevoie pentru ca este confortabil si se ajusteaza corpului dvs.Este confectionat din poliester rezistent si PVC. Mergeti in urmatoarea dvs. excursie cu stil.Rucsacul este compartimentat si prevazut cu buzunar mare cu fermoar si buzunare laterale.Dimensiuni: 34 x 20 x 42,5 cm.Model: Adventure Graffiti..
200,92 Lei
Fără TVA:168,84 Lei
RUCSAC BE.BAG, MODEL BE.FREESTYLE, DIMENSIUNE 45X32X20 CM, MOTIV CONFETTI + STILOU GRATIS
Stoc epuizat
Rucsac be.bag, model be.freestyle, dimensiune 45 x 32 x 20 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, barete pentru umeri reglabile, ergonomice si buretate, curea pentru torace reglabila, maner buretat practic, compartiment interior incapator cu spatiu principal pentru laptop sau documente si un spatiu aditional cu organizare suplimentara, inchidere cu fermoar, buzunar frontal cu fermoar cu spatiu aditional de organizare, doua buzunare laterale cu elastic, corp din material impermeab..
202,63 Lei
Fără TVA:170,28 Lei
RUCSAC BAGZ DESIGN 45X33X17 GRI
Stoc epuizat
Design modern slim, compartiment laptop 15”, compartiment pentru tabletă, charger USB, atașabil pe troller, spate buretat, ergonomic și aerisit, material premium impermeabil, buzunar ascuns pentru acte/chei..
246,22 Lei
Fără TVA:206,91 Lei
Rucsac Eclipse, 1 compartiment, compartiment pentru laptop, Gray
Stoc epuizat
Rucsac Eclipse, dimensiune 46 x 28 x 13 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, bretele pentru umeri reglabile, buretate, sistem de fixare pe torace, maner practic, un compartiment principal cu spatiu pentru laptop, un compartiment secundar frontal, un buzunar frontal organizator pentru accesorii, prevazut cu breloc pentru chei, inchidere cu fermoar, doua buzunare laterale, prevazut cu material reflectorizant pe bretele, capacitate 17l, culoare Gray. Potrivit pentru grupa de varsta ..
87,47 Lei
Fără TVA:73,50 Lei
Rucsac Eclipse, 1 compartiment, compartiment pentru laptop, Orange
Stoc epuizat
Rucsac Eclipse, dimensiune 46 x 28 x 13 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, bretele pentru umeri reglabile, buretate, sistem de fixare pe torace, maner practic, un compartiment principal cu spatiu pentru laptop, un compartiment secundar frontal, un buzunar frontal organizator pentru accesorii, prevazut cu breloc pentru chei, inchidere cu fermoar, doua buzunare laterale, prevazut cu material reflectorizant pe bretele, capacitate 17l, culoare Orange. Potrivit pentru grupa de varst..
87,47 Lei
Fără TVA:73,50 Lei
Rucsac Eclipse, 1 compartiment, compartiment pentru laptop, Black
Stoc epuizat
Rucsac Eclipse, dimensiune 46 x 28 x 13 cm, spate ergonomic, buretat si aerisit, bretele pentru umeri reglabile, buretate, sistem de fixare pe torace, maner practic, un compartiment principal cu spatiu pentru laptop, un compartiment secundar frontal, un buzunar frontal organizator pentru accesorii, prevazut cu breloc pentru chei, inchidere cu fermoar, doua buzunare laterale, prevazut cu material reflectorizant pe bretele, capacitate 17l, culoare Black. Potrivit pentru grupa de varsta..
139,80 Lei
Fără TVA:117,48 Lei
Afişare 1 - 17 din 17 (1 pagini)