Meniu
Coșul tău

Alcool sanitar (alcool 70%) , 500ml, Saniblue

Alcool sanitar (alcool 70%) , 500ml, Saniblue
Super
preț
Alcool sanitar (alcool 70%) , 500ml, Saniblue

Alcool sanitar 70% Saniblue avizat MS biocide - Flacon 500 ml

Alcoolul sanitar este o solutie pe baza de alcool etilic 70% (V/V). Se utilizeaza pentru uz extern, actionand ca antiseptic fata de bacterii Gram-pozitive si Gram-negative, efectul maxim fiind la aceasta concentratie, care asigura cea mai buna patrundere a substantei in celula bacteriana. Are actiune antimicotica. Actiunea antiseptica se datoreste precipitarii proteinelor si efectului deshidratant. Efectul de solubilizare a lipidelor pielii contribuie la intarirea efectului dezinfectant al substantelor dizolvate in alcool.

Timpul de contact minim recomandat este de 2 minute. Aplicat local in cantitati mici este revulsiv pe tegumente dar este usor iritant pentru mucoase.

Prezinta activitate bactericida (reducere logaritmica <10 exp.5)cf. SR EN 1276, nediluat, in 5 minute si 10 minute, la 20 grd. C , in conditii de curatenie(0,3 g/l albumina bovina) fata de tulpinile de referinta Staphylococcus aureus, Pseudomonas aeruginoasa, Enterococcus hirae si Escherichia coli.

Prezinta activitate fungica(reducere logaritmica > 4), cf. SR EN 1275, nediluat, la timpii de contact de 5 minute si 15 minute, la 20 grd. C, fata de tulpinile de referinta candida albicans ATCC 10231 si Aspergillus niger ATCC 16404.

Alcoolul sanitar se depoziteaza in locuri bine ventilate prevazute cu instalatii electrice antiex, departe de surse de foc; manipularea se face de catre persoane cu echipament de protectie de bumbac, cu incaltaminte fara parti metalice.

Aviz MS, Biocide Aviz MS NR.1308BIO/01-02/12.24

DOMENIUL DE UTILIZARE : In conformitate cu Anexa Nr.2 la Hotararea Guvernului Nr. 956/2005, produsul biocid - SANIBLUE - Alcool sanitar se incadreaza in Grupa principala 1 -Dezinfectante si produse biocide generale
Tip de produs 1-Produse biocide pentru igiena umana si
Tip de produs 2 - Dezinfectante pentru spatii private si zone de sanatate publica si alte produse biocide.
Conform specificatiilor producatorului, produsul este antiseptic si dezinfectant utilizat pentru dezinfectia de rutina a suprafetelor, cu actiune bactericida si fungicida.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Captcha
  • Stoc: În stoc
  • Model: ANA500
7,02 LeiDiferență: 2,98 Lei 10,00 LeiAcesta este Prețul
Recomandat de
Producător. Prețul de
vânzare al produsului
este afișat mai jos.
Fără TVA: 5,90 Lei